Regio en Kosten

Onze regio is niet zo groot, slechts Rosmalen en een  klein gedeelde van Den Bosch vallen hieronder. Dit komt omdat ik enkel het beste wil voor “mijn” honden.

Een lange reistijd hoort daar niet bij!! Helaas is het zo dat sommige hussen wel een lange reistijd hanteren, dit komt het plezier van de hond niet tegemoet. De meeste viervoeters vinden het niet erg om in de bus te zitten, maar 2 uur of soms nog langer om vervolgens na 45 min te hebben gespeeld weer 2 uur voor de terugreis is uit den boze naar onze mening.

Zeker in de zomer wordt het hoe dan ook toch warm in een bus, door de combinatie lichaamswarmte in een kleine ruimte en de warme zon buiten kan het in een bus toch in 10 minuten tot zo’n 45 graden oplopen. Dat is precies de reden dat wij in onze bus AIRCONDITIONING hebben laten bouwen, speciaal voor de hondjes wel te verstaan!

Je moet er toch niet aan denken dat je hond in een hitteshock komt om vervolgens te overlijden door de warmte in een bus. het zou helaas niet de eerst keer zijn dat zoiets is Nederland gebeurt…

Vandaar onze kleine regio met korte reistijd van maximaal 1 uur, maar eerder 3 kwartier, waar we niet vanaf wijken!!!

Mocht u onder onze regio vallen en uw wilt graag gebruik maken van onze service, of uw wilt graag meer informatie over onze regio…neem gerust contact op!!

Onze Tarieven 

 U heeft een ” tien strippenkaart”  120,=

De tweede hond op hetzelfde adres krijgt 50% korting.

Dit wordt dan voor beide honden  180,00.

De hond gaat op minimaal 2 vaste dagen in de week met ons mee. Helaas hebben wij geen mogelijkheid voor tijdelijk (vakantie/kortdurende ziekte enz) opvang.

De betaling geschiedt via bank of contant en vooraf. U krijgt hier uiteraard een kwitantie van.